Kemični piling je nekaj, kar lahko res pomaga tvoji koži

Nekaj časa nazaj sem imela res zelo velike probleme za kožo. Kar čez noč sem dobila vse možne mozolje na mojem. Celoten obraz so pokrivali mozolji in to se mi še nikoli v življenju ni zgodilo. Tudi, ko sem bila v puberteti, nikoli nisem imela večjih problemov z kožo in to me je takrat res presenetilo. Ker za mozolji nisem imela izkušenj, tudi nisem vedela, kako jih prekriti, sploh pa ne, kako jih pozdraviti. Nisem več vedela, ali naj grem k dermatologu ali k zdravniku ali kaj sploh naj naredim.

Kemični piling je nekaj, kar lahko res pomaga tvoji koži

Potem pa sem seveda začela brskati po spletu in sem našla kemični piling. Najprej sem šla k profesionalni osebi, da mi je naredila ta kemični piling, potem pa sem se seveda odločila, da bom to nadaljevala doma. Kemični piling je bilo nekaj, kar je meni dejansko popravilo kožo in bila sem res navdušena nad tem. Kemični piling je poskrbel za to, da mi je odstranil vse mrtve celice na obrazu in tako je moja koža lahko po vsakem pilingu lepo dihala. Ker je koža, lepo dihala se mi je lepo izboljšala in tudi pomladila. Še dandanes nimam nobenih gub na obrazu in močno verjamem, da je to ravno zaradi kemičnega pilinga.

Danes točno vem, kako zelo pomembno je skrbeti za kožo in kaj vse moji koži paše. Kemični piling je ena izmed teh stvari, ki moji koži paše in to vem, da bom obdržala v svoji rutini. Naučila sem se tudi, katere vse kreme pašejo moji koži in mojemu tipu kože in tega se tudi drži. Velikokrat, seveda tudi obiščem dermatologa ravno zato, da vidim, če sem na pravi poti. Dermatolog me čisto vsakič pregleda ter mi pove, da sem na pravi. Seveda nad temi odgovori sem navdušena in za svojo rutino tudi nadaljujem. Sedaj vem, kako pomembna je rutina in se tudi zavedam, da ko sem bila mlajša, nisem ravno najbolj skrbela za kožo. Ravno zaradi tega je verjetno prišlo do raznih mozoljev in podobno, kasneje v življenju.