Črtalo za oči zelo lepo poudari naše oči

Z ličili sem se prvič srečala, ko sem bila v srednji šoli. Videla sem punce vse okoli mene z ličili in seveda sem to hotela preizkusiti tudi jaz. Na začetku me je bilo precej strah, saj ličil nisem znala uporabljati, zato sem si ogledala veliko posnetkov na spletu. Ko sem končno dojela neko tehniko in kam gre kaj, sem postala malo bolj samozavestna in začela sem malo bolj eksperimentirati z drugimi ličili.

Črtalo za oči zelo lepo poudari naše oči

Našla sem črtalo za oči, ki me je precej fasciniralo. Črtalo za oči je nekaj zelo močnega in lahko zelo močno poudari tvoje oči, zato sem se tega na začetku precej izogibala. Potem pa sem se opogumila in res preizkusila tudi črtalo za oči, ki pa me je res pozitivno presenetilo.

Od tistega prvega dne ko sem preizkusila črtalo za oči sem bila res navdušena in ga sedaj res čisto vsakič, ko se ličim, uporabim. Črtalo za oči ti lepo poudari oči in tja potem gre seveda tudi vsa pozornost. Ko se ljudje pogovarjajo z mano, točno vidim kam me gledajo in gledajo me ravno v oči, saj tisti predel najbolj poudarim z ličili in s črtalom za oči.

Zelo sem ponosna sama nase, da sem se veliko naučila o ličilih in da jih znam uporabljati. Res sem zadovoljna z vsemi svojimi napredki in to me res veseli. Sem pa ponosna tudi na to, da ne potrebujem ličil vsak dan. Nekatere ženske res ne morajo niti en dan brez ličil, jaz pa z veseljem grem ven tudi brez ličil in takrat ljudje vidijo pravo osebo.

Sedaj se ličim res samo še ko grem na kakšen koncert ali kakšno prireditev. Če je nek navaden dan v tednu, sem brez problema brez ličil. Na to sem seveda zelo ponosna, saj kljub vsem pomanjkljivostim še vedno vidim sebe in me ni sram.