Botoks je postal zelo popularne pri današnji mladini

Veliko mladih se danes odloča za botoks. Prav tako kot mladi pa so tudi starejši zainteresirani. Botoks lahko reši mnogo problemov. Vedeti je potrebno le kaj želimo, se dobro pozanimati kam bomo šli, saj ne moramo zaupati vsakemu, ki ponuja botoks. Ko imaš neke konkretne informacije se lahko odpravi tja in stopiš ven z neko neprecenljivo samozavestjo. Veliko mojih prijateljic je pri svojih 18 letih se odločilo za botoks. Veliko punc moje generacije ni bilo zadovoljnih s svojimi ličnicami, s usti in obrvmi in še kaj se bi lahko našlo. In seveda veliko teh punc najprej pomisli na botoks. Naslednji dan pridejo v šolo čisto drugačne osebe ampak ne vizualno, temveč samozavestno. To gre za čisto drug pogled na osebo, saj se ne skrivajo več za ličili in v svojih šalih. Lepo pokažejo to kar imajo. In to je res neverjetno, kaj vse je botoks sposoben narediti.

Starejše ženske pa se seveda ubadajo z raznimi gubami in podobno. Tudi v teh primerih pride botoks prav, saj lahko določene gube skrije tako da ne pridejo več nazaj, vsaj za nekaj časa.

Botoks je postal zelo popularne pri današnji mladini

Imam primera obeh generacij. Na eni strani so prijateljice iz srednje šole, ki so imeli izkušnje z botoksom, na drugi strani pa imamo mojo teto, ki je pri svojih 40 letih opazila prve gubice in se jih na hiter način znebila ravno z botoksom. Obe generaciji sta z rezultati zelo zadovoljni, predvsem pa je isto to, da sta obe generaciji dobili to samozavest, ki se jo pri ljudeh takoj opazi in s tem sklepaš, da je nekaj novega v njihovih življenjih, ki jih osrečuje in so zadovoljni sami s sabo. Botoks lahko pomaga marsikomu, ko pride do neke ne samozavesti, zaradi določenih stvari na obrazu ali pa nekje drugje. Če botoks lahko popravi problem, zakaj pa ne. Pomembno je da se oseba sama počuti dobro v lastni koži.